Фирма “БрандМАКС”, е търговска компания, създадена през 2013 г. , специализирана във вносът, износът и търговията с материали за сухо строителство и монтаж и конктерно Високо Пресовани Ламинирани (HPL ) плоскости , както и консумативи за техният монтаж и обработка.

С екипът от доказани професионалисти, ние постигаме и налагаме висок стандарт в удоволетворяване на потребностите на модерното Интериорно и Екстериорно строителство и обзавеждане.

Гаранцията за качеството на предлаганите материали, продукти и консумативи са подкрепени както от прилежащите сертификати, така и от компетентната преценка на приемственият мениджърският състав , на фирмата.

С високите си показатели на издържливост HPL плоскостите, са практически вечно решение както за промишлеността, така и за бита.

Нашите клиенти са както строителни фирми, така и фирми в мебелната индустрия, административни и обществени организации, домакинства, търговци на едро и дребно.

С повишаване на необходимоста от все по-качествени материали и налагащата се конкурентна среда, ние като екип търсещ най-доброто на най-адрекватна цена, след обстойно проучване на техническите и качествени показатели, заложихме на партньотство с колегите от “Gentas Group” като от началото на 2015 г. придобихме ексклузивните права за представителство на територията на България.

Предлагайки цялата гама от декори и покрития на HPL плоскостите, сме в състояние да задоволим и най-креативните ви изискваня.

Нашият търговски екип винаги е на разположение и в състояние да отговори както на техническите ви въпроси, така и на индивидуалните ви дизайнерски вижданя

Стараейки се да отговаряме бързо и адрекватно на вашите потребности, ние претендираме че сме лидерът в страната по качествено обслужване, бърза реакция и наличности на склад от масовите продукти на нашите партньори.

Не претендираме че сме най-евтиното решение на пазара, но това на което залагаме, твърдим и декларираме, е грижата за здравето, хигиената и удобството на крайният потребител.

Благодарение на опитът на нашите екипи и партньори, ние ви предлагаме висококачествени и доказани решения за реализиране на вашите идей и нужди, наложени от новите стандарти и изискваня на съвременният дизайн и строителство, в съответствие със всички стандарти за безопасност, хигиена, здраве, удобство и визия.