G-Ext ®

Повърхността на клас G-Ext® Екстериор е подобрена чрез използване на електронно лъчева (EBC) система, която се използва само от няколко водещи
фирмите в света.
G-Ext® показва превъзходна издръжливост, когато е изложен на UV лъчение, пряка слънчева светлина, дъжд, киселинен дъжд, вятър, надраскване и триене.
Специалното покритие осигурява UV устойчивост и стабилизирането на цвета е винаги една крачка напред от еквивалентните продукти от други конкуренти.
G-Ext® декоративни пана има сертификат спазване в съответствие с европейските стандарти. Ето защо те са съобразени за цялата продуктова гама с екологичните изисквания. Освен своята превъзходно издръжливост, не съдържа опасни материали и е благоприятна за околната среда. G-Ext® декоративните панели се произвеждат в B1 клас пожароустойчивост.
G-Ext® декоративни панели имат 10 години гаранция и богат живот, при условие, че условията, посочени в Обща спецификация ще бъдат спазени.
G-Ext® се използва за всички видове външни облицовки на сгради и съоръжения, такива като резиденти, работни места, бизнес центрове, банки, обществени сгради,
спортни растения, стадиони, летища и болници, както и балконски покрития. 

EN Classification : EDS, EDF

EN 438 – 6 / 7

Дебелина : 4 mm - 20 mm

Размери : 1300 x 2800 mm -1300 x 3050 mm

Други размери – по запитване,